toon filters

Wasmachine aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

wasmachine aanbiedingen

Miele Wasmachine aanbiedingen & kortingen

Miele wasmachines zijn niet goedkoop, maar met een goede Miele wasmachine aanbieding kan het zeker betaalbaar zijn. Zeker als je weet dat een Miele wasmachine veel langer meegaat en het minst storingsgevoelig is van alle merken wasmachines. Kortom je betaalt voor kwaliteit bij een Miele wasmachine.

Filter aanbiedingen
Sorteer op:
Aanbieders:
Expert.nl (1)
Meer
Merk:
Miele (1)
Meer
aanbieder
Miele WEF 375 WPS Wasmachine Wit aanbieding
Bespaar nu €289!
Miele WEF 375 WPS Wasmachine Wit
  • Miele
€ 1 732,80
€ 1 444,00
Bekijken
3 aanbieders
  • 1

Waarom Miele wasmachine kopen?

Als jij wat meer wilt uitgeven aan een wasmachine dan is een Miele wasmachine absoluut een goede keuze. Al jaren scoort de Miele wasmachine erg hoog bij de testen van de consumentenbond en is het een betrouwbare wasmachine. Hieronder alle voordelen van een Miele wasmachine of bekijk hier alle wasmachine aanbiedingen.

  • Sommige Miele wasmachines hebben 10 jaar garantie. In dat geval weet je zeker dat je minimaal 10 jaar plezier hebt van je wasmachine.
  • Met de PowerWash kan bespaar je een hoop op het verbruik van je was. Dit zorgt er namelijk voor dat de wasmachine het wasprogramma zich automatisch aan de was aanpast.
  • Door de Spin&Spray verbruikt de wasmachine bovendien veel minder water en energie.
  • Heb jij een hekel aan strijken? Met de SteamCare techniek gebruikt de wasmachine stoom om de was zo veel netter uit de wasmachine te krijgen.

Populaire Miele wasmachines in de aanbieding

Ook Miele heeft een mooi aanbod van verschillende wasmachines. Om niet te verdwalen in het aanbod, hebben wij hieronder de populairste Miele wasmachines voor je uitgezocht. Daarbij zie je niet alleen de goedkoopste prijs, maar ook de prijs van andere winkels. Zo weet je direct of het een goed Miele wasmachine aanbieding is.

Goedkope Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

De Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 is een energiezuinige wasmachine voorzien van een aantal fraaie functies. Door de PowerWash functie past de wasmachine zich automatisch aan, aan de was die je erin doet. Hierdoor verbruikt deze nooit teveel water en stroom. Een andere fijne functie is de SoftCare, hiermee is je wastrommel beschermd, waardoor je was veel langer mooi blijft. Kortom, een complete wasmachine waar je jaren plezier van gaat krijgen.

Goedkope Miele WEG 675 WPS

De Miele WEG 675 kwam in maart 2022 nog als best uit de test van de consumentenbond. De Miele wasmachine is voorzien van een vulcapiciteit van 9kg en ontzettend complete wasmachine. Zo heb je onder meer de TwinDos een doseersysteem voor je wasmiddel en wasverzachter. Ook heeft de wasmachine een beschermende trommel en kan je deze op afstand besturen met Miele Home app.

Top 10 Miele wasmachine kortingen

Miele wasmachines zijn een investering voor de aankomende 10 jaar. Daar hoort een hogere prijs bij, maar met een goede miele wasmachine korting kan je de kosten drukken. Daarom hebben wij hieronder de 10 beste Miele wasmachine aanbiedingen.

Goedkoopste Miele wasmachines

Miele is absoluut geen goedkoop wasmachine merk, maar zoals eerder vermeld doe je er wel een stuk langer mee. Als je de prijs verrekend over de gehele looptijd kan een Miele wasmachine dus een goede koop zijn. Zeker als je een goedkope Miele wasmachine kan kopen dan is dat het absoluut waard. Daarom hebben wij hieronder de goedkoopste Miele wasmachines voor je neergezet.

aanbieder
Miele WEF 375 WPS Wasmachine Wit aanbieding
Bespaar nu €289!
Miele WEF 375 WPS Wasmachine Wit
  • Miele
€ 1 732,80
€ 1 444,00
Bekijken
3 aanbieders
Handige vragen
Wat is de beste wasmachine aanbieding?

De beste wasmachine aanbieding, is de Miele Ww 610 Wcs. Deze kost nu €999,00, in plaats van €1.300,00. Met deze aanbieding krijg je 23% korting, wat neerkomt op €301,00.

Wat kost een wasmachine gemiddeld?

Gemiddeld kost een wasmachine zonder korting €1.362,75. Koop je een wasmachine met korting dan bespaar je gemiddeld €207,28

Wat is de goedkoopste wasmachine?

Op dit moment is de goedkoopste wasmachine €149,95. Voor de geld koop je de Miele WTV 406 tussenstuk met werkblad. Hiermee bespaar je €1.212,80 vergeleken met de gemiddelde prijs.