toon filters

Trampoline aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

trampoline aanbiedingen

Trampoline aanbiedingen & kortingen

Heerlijke rondspringen op de beste trampoline aanbiedingen. De meeste trampolines zullen in de tuin komen te staan. Hier heb je de keuze uit een trampoline met veiligheidsnet. Je hebt zelfs trampolines die je deels in de grond kan bouwen. Maar ook voor volwassenen zijn er verschillende trampolines te krijgen. Zeker de speciale fitness trampolines zijn erg populair om speciale workouts te kunnen doen. Al deze verschillen trampolines hebben wij hier verzamelt van de bekendste merken als Salta, Berg, EXIT, VirtuFit en Foxsport. Bekijk hieronder de beste trampoline aanbiedingen

Filter aanbiedingen
Sorteer op:
Aanbieders:
Toppy.nl (1)
Meer
Merk:
EXIT Toys (1)
Meer
aanbieder
EXIT trampoline platform zonder trap aanbieding
Bespaar nu €47!
EXIT trampoline platform zonder trap
  • EXIT Toys
€ 78,95
€ 31,58
Bekijken
2 aanbieders
  • 1

Waarop letten bij trampoline kopen?

Wil je een goede trampoline kopen? Hieronder hebben we de beste tips om een geschikte trampoline te vinden.

  • Let op dat een trampoline altijd een maximum gewicht heeft.
  • Is de trampoline voor sportief en vermakelijk gebruik?
  • Bij kinderen is een veiligheidsnet altijd aan te raden
  • Een vierkante trampoline is makkelijker als een ronde, je komt dan minder snel op de randen uit.
  • Zorg dat je altijd goed de ruimte inmeet waar de trampoline komt te staan. Een trampoline neemt vaak meer ruimte in als je denkt.

Populaire trampolines in de aanbieding

Hieronder vind je de populaire type trampolines met daarbij de beste trampoline aanbiedingen.

Salta trampoline aanbiedingen

Salta is een merk trampoline en staan vooral bekend om de complete trampolines van hoogwaardige kwaliteit. Zo is de Salta Combo een basistrampoline voor jong en oud, de junior speciaal voor kinderen tot 5 jaar en de Salta premium voor iets gevorderde gebruikers. Maar naast de bekende trampolines met veiligheidsnet heeft Salta ook speciale fitness trampolines. Bekijk hier alle Salta trampolines

Rechthoek trampoline aanbiedingen

Steeds vaker gebruiken mensen ronde trampolines, maar de rechthoek trampoline is een stuk gebruiksvriendelijker. Het is makkelijk springen, omdat je minder snel op de rond zit waardoor je meer controle hebt. Ook is een rechthoek trampoline makkelijk om als duo te gebruiken, omdat er een stuk meer ruimte is. Let wel op dat dit nooit aan te raden is.

Trampoline 305 cm aanbieding

De Trampoline 305 cm is een populaire maat trampoline voor in de tuin. Je hebt hier zowel de ronde al vierkant variant. Bij de ronde variant heb je een diameter van 305cm en bij de rechthoekige trampoline heb je een lange zijde van 305 cm en korte zijde van 213 cm. Het oppervlak van de rechthoek trampoline is in dat geval een stuk groter.

Top 10 trampoline aanbiedingen

Wil je de beste trampoline aanbiedingen met de hoogste kortingen? In onze top 10 vind je de beste aanbiedingen van de populairste webwinkels van de beste beoordeelde trampolines.

Goedkope trampoline kopen

Als je een grotere trampoline wilt kopen dan is het vooral verstandig om een veilige en betrouwbare trampoline te kopen. Een trampoline met veiligheidsnet is over het algemeen wat duurder, maar zeker voor kinderen ene stuk veiliger. Ook moet je altijd oppassen met tweedehands trampolines, kijk bijvoorbeeld of de veren nog in takt zijn en of er geen beschadigingen zijn aan het springdoek of veiligheidsnet.

Handige vragen
Wat is de beste trampoline aanbieding?

De beste trampoline aanbieding, is de Exit Allure Premium trampoline - Ø 253 cm - Zwart. Deze kost nu €265,00, in plaats van €665,00. Met deze aanbieding krijg je 60% korting, wat neerkomt op €400,00.

Wat kost een trampoline gemiddeld?

Gemiddeld kost een trampoline zonder korting €454,30. Koop je een trampoline met korting dan bespaar je gemiddeld €128,09

Wat is de goedkoopste trampoline?

Op dit moment is de goedkoopste trampoline €13,99. Voor de geld koop je de Trampolineveren 10 St 200 N. Hiermee bespaar je €440,31 vergeleken met de gemiddelde prijs.