toon filters

Board aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

board aanbiedingen

SUP board aanbiedingen & kortingen

De beste goedkope SUP board aanbiedingen in één overzicht. Een SUP board staat natuurlijk voor vrijheid, maar is ook ontzettend goed voor je lichaam. Om op een SUP board te balanceren heb je namelijk al je spieren nodig en daarvoor is een full body workout tijdens het SUPPEN nodig. Het mooie aan je eigen SUP board is dat je het echt overal kan doen, is er water dan kan je SUPPEN. Koop nu een goedkope SUP board en geniet van de heerlijke beleving op het water terwijl jij je langzaam rondpeddeld naar de ultieme vrijheid. Bekijk hieronder de beste SUP board aanbiedingen.

Filter aanbiedingen
Sorteer op:
Aanbieders:
Toppy.nl (1)
Meer
Merk:
Aqua Marina (1)
Meer
aanbieder
Aqua Marina Magma opblaasbaar supboard set aanbieding
Bespaar nu €50!
Aqua Marina Magma opblaasbaar supboard set
  • Aqua Marina
€ 349,00
€ 299,00
Bekijken
1 aanbieders
  • 1

Waarop letten bij SUP board kopen?

Niet ieder SUP board is voor iedereen even geschikt en daarom hebben wij hieronder de beste tips als jij een nieuw SUP board wilt kopen.

  • Bedenk eerst wat je wilt doen met je SUP board. Wil je yoga doen dan heb je een heel andere type SUP board nodig.
  • Heb je geen ruimte voor een groot sup board? Koop een opblaasbaar SUP board, de prijs is daarvan ook nog eens stukken lager.
  • Een dikker SUP boad geeft meer stabiliteit en daarom is het voor beginners handig om een dikker supboard te nemen.
  • Een langere SUP board kan ook meer stabiliteit geven, maar is daardoor ook minder gemakkelijk te besturen.
  • Zoek je al beginner een SUP board? Kijk dan voor een All Around SUP boards

Populaire SUP boards in de aanbieding

Heb je nog geen idee welk SUP board je wilt of nodig hebt, dan hebben wij hieronder de populairste type SUP boarden voor je neergezet.

Mistral SUP board aanbiedingen

Zoek jij een mooi SUP board dan is de SUP board van Mistral een goede keuze. Het merk biedt verschillende type SUP boards die je natuurlij kan gebruiken voor de training van je lichaam, maar ook om bijvoorbeeld yoga op uit te voering. Mensen kiezen vooral vanwege de uitstekende kwaliteit en het mooie design voor Mistral. De Mistral Tempo is een perfecte SUP board voor startende SUPPERS. Deze opblaasbare SUP board is perfect voor de basisvaardigheden op een SUP board. Bekijk hieronder alle SUP board aanbiedingen

Opblaasbaar SUP board aanbiedingen

Zeker als je wat minder ruimte hebt of het suppen alleen in de zomer doet, dan is de opblaasbare SUP board ideaal. DE opblaasbare SUP’s zijn ongeveer zo groot als een rugtas en kan je eenvoudig opblazen met een SUP pomp. Een groot voordeel van een opblaasbare SUP, is dat deze veel stabieler in het water ligt. Hierdoor kan je als beginner veel makkelijk de techniek aanleren en heb je veel eerder een goed resultaat met SUPPEN.

SUP board Lidl aanbiedingen

Je denkt waarschijnlijk niet direct aan Lidl als het gaat om SUP boards, maar Lidl heeft wel degelijk af en toe een actie waarbij je een SUP board kunt kopen. De SUP boards zijn over het algemeen allemaal opblaasbare SUP boards, maar dat dat is in ons land wel zo praktisch. De prijzen variëren van 200 a 350 wat een vrij algemene prijs is voor een kwaliteits SUP board.

Top 10 SUP board aanbiedingen

Wilj eeen goedkope SUP board kopen? Met onze top 10 SUP board aanbiedingen kan je direct de hoogste aanbiedingen vinden van de populairste SUP boards.

Goedkope SUB board kopen

Heb jij nog nooit of nauwelijks op een SUP board gestaan, dan wil je helemaal niet direct honderden euro’s uitgeven aan een SUP board. Wees gerust, er is een vrij groot aanbod van goedkope Sup board. De prijzen van goedkope SUP boards liggen rond de €150 a €200. Je hebt in dat geval vaak een opblaasbare compacte supboard die je vaak voor beginners is. Bekijk hieronder de goedkoopste SUP boards

aanbieder
Aqua Marina Magma opblaasbaar supboard set aanbieding
Bespaar nu €50!
Aqua Marina Magma opblaasbaar supboard set
  • Aqua Marina
€ 349,00
€ 299,00
Bekijken
1 aanbieders
Handige vragen
Wat is de beste board aanbieding?

De beste board aanbieding, is de Zray X-Rider X0 opblaasbaar supboard set. Deze kost nu €149,50, in plaats van €299,00. Met deze aanbieding krijg je 50% korting, wat neerkomt op €149,50.

Wat kost een board gemiddeld?

Gemiddeld kost een board zonder korting €391,75. Koop je een board met korting dan bespaar je gemiddeld €118,56

Wat is de goedkoopste board?

Op dit moment is de goedkoopste board €149,50. Voor de geld koop je de Zray X-Rider X0 opblaasbaar supboard set. Hiermee bespaar je €242,25 vergeleken met de gemiddelde prijs.