toon filters

Strijkplank aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

strijkplank aanbiedingen

Strijkplank aanbiedingen & kortingen

Opzoek naar de beste strijkplank aanbiedingen? Hier vind je de beste aanbiedingen op de beste strijkplanken. Een goede strijkplan maakt het strijken aangenamer en makkelijker. Een strijkplank op de juiste hoogte is ontzettend belangrijk, maar ook dat deze groot genoeg is. Moet jij bijvoorbeeld een stoomgenerator kwijt op de strijkplank, dan moet hier wel ruimte voor zijn. Daarom hebben wij naast aanbiedingen ook allerlei informatie en type strijkplanken. Op deze manier kan jij de juiste strijkplank kopen voor een eerlijke prijs.

Filter aanbiedingen
Sorteer op:
Aanbieders:
Media Markt (1)
Blokker (2)
Meer
Merk:
Steamone (1)
Vileda (2)
Meer
aanbieder
Steamone Rp10b aanbieding
Bespaar nu €8!
Steamone Rp10b
 • Steamone
€ 34,99
€ 27,00
Bekijken
2 aanbieders
aanbieder
Vileda Park & Go Strijkplank - 120 X 38 Cm aanbieding
Bespaar nu €15!
Vileda Park & Go Strijkplank - 120 X 38 Cm
 • Vileda
€ 93,90
€ 78,90
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Vileda Total Reflect Plus Strijkplank - 130 X 44 Cm aanbieding
Bespaar nu €22!
Vileda Total Reflect Plus Strijkplank - 130 X 44 Cm
 • Vileda
€ 165,32
€ 143,57
Bekijken
1 aanbieders
 • 1

Waarop letten bij strijkplank kopen?

Een strijkplank kopen lijkt niet zo moeilijk, maar het is wel handig om een goede strijkplank te kopen. Niet iedere strijkplan is even geschikt voor jou, dus daarom hebben wij hieronder een aantal handige tips.

 • Een strijkplank wil je vaak niet in het zicht, zorg daarom dat de strakplan makkelijk inklapbaar is en makkelijk te tillen.
 • De ideale hoogte van een strijkplan ligt op 20 cm boven je arm.
 • Zorg dat je strijkplank stabiel genoeg is, zodat deze tijdens het strijken goed blijft staan.
 • Heb jij een stoomgenerator? Vaak heb je dan een grote strijkplank nodig om de basis kwijt te kunnen.

Populaire strijkplanken in de aanbiedingen

Strijkplanken kunnen een paar tientjes kosten, maar ook al gauw honderden euro’s. Daarom hebben wij hieronder de populairste type strijkplanken zodat jij de juiste gemakkelijk kan vinden.

Brabantia strijkplank aanbiedingen

Brabantia staat vooral bekend om de geweldige prullenbakken, maar ook de strijkplanken zijn kwalitatief erg goed. Brabantia kent vier verschillende maten strijkplanken. Hierbij staat de A-lijn voor compacte strijkplanken, de B-lijn voor Comfortabele strijkplanken, de C-lijn voor XL strijkplanken en de D-lijn voor luxe. Op deze manier kan je strijken zo comfortabel maken als jij zelf wilt. Bekijk hier alle Brabantia strijkplank aanbiedingen.

Grote strijkplank aanbiedingen

Een grote strijkplank klinkt in eerste instantie wat onhandig, want je moet deze natuurlijk ook opruimen. Toch is een grote strijkplank ontzettend prettig en is het soms noodzakelijk. Bij een strijkijzer met stoomgenerator heb je naast strijkruimte ook ruimte nodig voor de stoomgenerator. Daarnaast heeft veel strijkruimte het voordeel dat je niet steeds hoeft te schuiven met het kledingstuk. Dit bespaard een hoop tijd en gedoe.

Mouwplanken aanbiedingen

Mouwen zijn ontzettend lastig te strijken, althans als je deze zonder kreukels wilt strijken. Zeker bij overhemden kan dit ontzettend veel tijd kosten. Daarom is een mouwplank ontzettend handig. Dit plaats je op de strijkplank waarna je de mouw over de mouwplank kan schuiven. Vanaf nu is het strijken van de mouw een koud kunstje. Bekijk hier alle mouwplank aanbiedingen.

Top 10 strijkplank aanbiedingen

Hoge kortingen zijn leuk, maar je wilt vooral een goede strijkplank. Daarom hebben wij een speciale top 10 met de populairste strijkplank aanbiedingen. Op basis van reviews bepalen wij de top 10 strijkplank aanbiedingen.

Goedkope strijkplank kopen

Strijk jij sporadisch dan is een goede strijkplank helemaal geen slechte idee. Je gebruikt de strijkplank zo weinig, dat een dure strijkplank zonde van het geld is. Strijk jij wekelijks dan is een goede strijkplank absoluut een goede basis. Een strijkplank waar je comfortabel kan strijken zonder al te veel gedoe. Dit maak het strijken niet alleen aangenamer, maar ook een stuk leuker. Kies dus niet enkel voor goedkoop, maar vooral wat goed voor je is. Bekijk hieronder de goedkoopste strijkplanken.

aanbieder
Steamone Rp10b aanbieding
Bespaar nu €8!
Steamone Rp10b
 • Steamone
€ 34,99
€ 27,00
Bekijken
2 aanbieders
aanbieder
Vileda Park & Go Strijkplank - 120 X 38 Cm aanbieding
Bespaar nu €15!
Vileda Park & Go Strijkplank - 120 X 38 Cm
 • Vileda
€ 93,90
€ 78,90
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Vileda Total Reflect Plus Strijkplank - 130 X 44 Cm aanbieding
Bespaar nu €22!
Vileda Total Reflect Plus Strijkplank - 130 X 44 Cm
 • Vileda
€ 165,32
€ 143,57
Bekijken
1 aanbieders
Handige vragen
Wat is de beste strijkplank aanbieding?

De beste strijkplank aanbieding, is de Blokker Strijkplank S 110x34 Cm. Deze kost nu €25,00, in plaats van €36,99. Met deze aanbieding krijg je 32% korting, wat neerkomt op €11,99.

Wat kost een strijkplank gemiddeld?

Gemiddeld kost een strijkplank zonder korting €132,72. Koop je een strijkplank met korting dan bespaar je gemiddeld €30,27

Wat is de goedkoopste strijkplank?

Op dit moment is de goedkoopste strijkplank €13,68. Voor de geld koop je de Vileda Strijkplankovertrek Rapid. Hiermee bespaar je €119,04 vergeleken met de gemiddelde prijs.