toon filters

& aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

& aanbiedingen

Dyson stofzuiger kortingen & aanbiedingen

Iedereen heeft te maken met huishoudelijk taken die je natuurlijk het liefst zo gemakkelijk mogelijk maakt. Zo maakt de vaatwasser de vaat schoonmaken een stuk eenvoudiger. Ditzelfde doet de Dyson stofzuiger voor het stofzuigen van je woning. Een krachtig motor met uitstekende zuigvermogen en dat alles op accu waardoor de stofzuiger makkelijk te bedienen is. Goede Dyson stofzuiger kortingen is het enigste wat nog ontbreekt.

Eerlijk is eerlijk een Dyson stofzuiger is niet goedkoop. Het is voor een stofzuiger zelfs een flinke investering, maar met een goede Dyson stofzuiger aanbieding kan je een hoop geld besparen. Vaak zijn er verschillende Dyson stofzuiger kortingen te vinden en wij verzamelen de beste kortingen zodat jij nooit teveel betaalt je voor Dyson.

Filter aanbiedingen
Sorteer op:
Aanbieders:
Bol.com (2)
Media Markt (5)
Meer
Merk:
Dyson (7)
Meer
aanbieder
Dyson V15 Detect aanbieding
Bespaar nu €200!
Dyson V15 Detect
 • Dyson
€ 699,00
€ 499,00
Bekijken
4 aanbieders
aanbieder
Dyson V11 - Steelstofzuiger aanbieding
Dyson V11 - Steelstofzuiger
 • Dyson
Nu nog goedkoper!
€ 399,00
Bekijken
4 aanbieders
aanbieder
Dyson V8 Total Clean 2022 aanbieding
Bespaar nu €51!
Dyson V8 Total Clean 2022
 • Dyson
 • Steelstofzuiger
 • Harde vloer
€ 399,99
€ 349,00
Bekijken
4 aanbieders
aanbieder
Dyson V15 Detect + aanbieding
Bespaar nu €150!
Dyson V15 Detect +
 • Dyson
 • Harde vloer
€ 699,00
€ 549,00
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Dyson Big Ball Parquet 2 Paars aanbieding
Bespaar nu €50!
Dyson Big Ball Parquet 2 Paars
 • Dyson
 • Dierenharen
 • Harde vloer
 • Hoogpolig tapijt
€ 299,00
€ 249,00
Bekijken
4 aanbieders
aanbieder
Dyson V12 Detect Slim Absolute aanbieding
Bespaar nu €166!
Dyson V12 Detect Slim Absolute
 • Dyson
€ 699,00
€ 533,00
Bekijken
4 aanbieders
aanbieder
Dyson V8 - Steelstofzuiger aanbieding
Dyson V8 - Steelstofzuiger
 • Dyson
Nu nog goedkoper!
€ 349,00
Bekijken
4 aanbieders
 • 1

Waarom Dyson stofzuiger kopen?

Heb je nog nooit een Dyson stofzuiger gehad dan is het logisch dat je misschien nog wat twijfel hebt. De stofzuiger kost al gauw een paar honderd euro duurder als andere stofzuiger en is dat het geld wel waard? Daarom hebben we hieronder de grootste voordelen voor je samengevat zodat je precies weet waarom je een Dyson stofzuiger moet kopen.

 • Dyson heef een handig opvangbak voor alles wat je opzuigt. Je hoeft dus geen stofzuigerzak te plaatsen, maar kan de opvangbak met één handbeweging makkelijk legen.
 • Hoewel een accu al zwaar klinkt, is de Dyson stofzuiger licht en makkelijk te hanteren. Daarnaast hoef je nooit meer rekening te houden met een snoer en maak het stofzuiger dus veel gemakkelijker.
 • Door de verschillende opzetstukken is de Dyson stofzuiger voor iedere ondergrond geschikt. Daarnaast kan je de stang eraf klikken en de opzetstukken direct erop plaatsen om bijvoorbeeld de trap te stofzuigen.

Populaire Dyson stofzuigers in de aanbieding

Een goede Dyson korting is er prettig, maar je wilt ook een goede Dyson stofzuiger hebben. Daarom hebben we hieronder de populairste Dyson stofzuigers voor je uitgezocht met daarbij de beste aanbiedingen op dit moment.

Goedkope Dyson V8

De Dyson v8 is al een aantal jaar op de markt, maar nog steeds een ontzettend populaire stofzuiger. Heb je nog nooit een Dyson gehad dan is dit een prima model om mee te starten. De stofzuiger blijft aan de dure kant, maar is al snel een paar honderd euro goedkoper als bijvoorbeeld de V10 en V15.

De Dyson v8 beschikt over een goede accu waar je ongeveer 40 minuten kan stofzuigen. Zet je hem op de turbostand dan kan je ongeveer 7 minuten stofzuigen. Een klein nadeel is dat deze Dyson wel iets meer lawaai maak als de nieuwere exemplaren.

Ook zie je verschillende type Dyson V8 stofzuigers. Het verschil zit hem voornamelijk in de borstel die je erbij krijgt. Zo kan je eentje kopen die voor vrijwel alle vloeren geschikt is, speciaal voor tapijt of zuigmonden om de haren van huisdieren beter op te kunnen zuigen.

[pricetable category=”stofzuiger” title=”dyson, v8″ image=”1″]

Goedkope Dyson V10

Iets duurder als de Dyson v8, maar wel een stapje beter als zijn voorganger. Zo kan je met de V10 makkelijk een uur stofzuigen, maar zit er ook een speciaal filter waardoor de stofzuiger enkel zuivere lucht uitblaast. Ook is het reservoir groter waardoor je minder snel de stofzuiger hoeft te legen.

Op de stofzuiger zitten drie zuigstanden waardoor je nooit zuigkracht te kort komt. Op harde ondergronden kan je met het minste vermogen zuigen terwijl een tapijt of deurmat iets meer vermogen vragen. Dit kan je makkelijk bereiken door de stofzuiger in een hogere zuigstand te zetten.

[pricetable category=”stofzuiger” title=”dyson, v10″ image=”1″]

Goedkope Dyson V15

Dyson omschrijft de V15 als de meest krachtige en slimme stofzuiger die op dit moment bestaat. Stofzuigen gaat vanaf nu op een totaal andere manier. Door een laser krijg je onzichtbaar vuil te zien en kan je jouw huis optimaal reinigen. Op een speciaal scherm op de stofzuiger kan je zelfs zien wat je precies allemaal hebt opgezogen.

[pricetable category=”stofzuiger” title=”dyson, v15″ image=”1″]

Top 10 Dyson stofzuiger kortingen

Natuurlijk wil jij je Dyson stofzuiger zo goedkoop mogelijk aanschaffen. Eerlijk is eerlijk; de stofzuiger is gewoon niet goedkoop en met 10% korting krijg je al gauw 30 a 100 euro korting. En dat is op een stofzuiger toch een hoop geld.

Daarom hebben wij een handig systeem wat de prijzen van verschillende winkels met elkaar vergelijkt en de beste aanbiedingen selecteert. Hieronder onze top 10 Dyson stofzuiger kortingen.

Tips om goedkope Dyson stofzuiger te kopen

Dyson stofzuigers zijn niet vaak in de aanbieding, maar af en toe zie je een goede aanbieding voorbij komen. Maar gelukkig zijn er nog genoeg anders manieren om te profiteren van goedkopere Dyson stofzuigers. Hieronder de beste tips hoe jij geld kan besparen bij het aankopen van een Dyson stofzuiger

Handige vragen
Wat is de beste & aanbieding?

De beste & aanbieding, is de . Deze kost nu €0,00, in plaats van €0,00. Met deze aanbieding krijg je 0% korting, wat neerkomt op €0,00.

Wat kost een & gemiddeld?

Gemiddeld kost een & zonder korting €0,00. Koop je een & met korting dan bespaar je gemiddeld €0,00

Wat is de goedkoopste &?

Op dit moment is de goedkoopste & €0,00. Voor de geld koop je de . Hiermee bespaar je €0,00 vergeleken met de gemiddelde prijs.