toon filters

Rookmelder aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

rookmelder aanbiedingen

Rookmelder aanbiedingen & kortingen

Bescherm je huis tegen brand met de beste rookmelder aanbiedingen. Tegenwoordig kan jij je huis met ontzettend slimme rookmelders beveiligen. Zo zijn de Google Nest rookmelder en Klik Aan Klik Uit rookmelder geen losstaande rookmelders, maar kunne ze onderdeel uitmaken van je slimme huis technieken. Op deze manier ben je niet alleen op de hoogte van de batterijduur en status, maar kan je zelfs acties instellen zoals de lampen aanschakelen. Beveilig je huis nu met de veiligste rookmelders die je waarschuwen bij brand. Bekijk hieronder alle rookmelder aanbiedingen.

Waarop letten bij rookmelders kopen?

Je wilt vooral veilig rookmelders die je optimaal beschermen tegen brand. Daarom hebben wij hieronder een aantal handige tips.

  • Let op dat de rookmelders altijd voldoen aan het EN 14604 kermerk
  • Zorg dat rookmelders altijd aan elkaar gekoppeld worden (of via een app) zodat je altijd op tijd gewaarschuwd kan worden.
  • Koop je rookmelders op batterijen? Zorg dat deze dan minimaal 5 jaar met de batterijen doen, dit geeft meer gemak en veiligheid.
  • Zijn je rookmelders ouder dan 10 jaar? Zorg dat je deze dan vervangt.

Populaire rookmelders in de aanbieding

Hieronder hebben we de populairste en veiligste rookmelders met de beste rookmelder aanbiedingen.

Google Nest rookmelder aanbiedingen

Google Nest rookmelders zijn slimme rookmelders en op dit moment erg populair. De rookmelders detecteren zowel rook als koolmonoxide. Je kan de rookmelders eenvoudig configureren via de Nest app. Op deze app krijg je tevens de meldingen binnen en kan je bijvoorbeeld lampen laten branden zodra een melder afgaat. Op deze manier kan jij de situatie bij brand nog beter beveiligen.

Alecto rookmelder aanbieding

De Alecto rookmelders zijn traditionele rookmelders die je zowel op het netstroom kan gebruiken als op batterij. De rookmelders op batterij gaan 10 jaar mee waardoor je deze niet hoeft te vervangen. Lekker gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens ontzettend veilig. Let wel op dat niet alle Alecto rookmelders gekoppeld kunnen worden. Dit kan zeker in een groter huis ongewenst zijn, omdat een rookmelder niet overal hoorbaar is, zeker niet wanneer je slaapt.

Klik aan klik uit rookmelder aanbiedingen

De Klik aan klik uit rookmelder is een prachtige compacte rookmelder. Deze slimme rookmelder kan je eenvoudig thuis ophangen met een stevige plakker en werkt op basis van een batterij. De rookmelder kan je eenvoudig toevoegen in je klik aan klik uit systeem koppelen waar je de status van de rookmelder kan bijhouden, ook krijg je hier de melder op binnen. Tevens kan je allerlei acties koppelen aan de rookmelder waardoor je bij brand voor nog veiligere situaties kan zorgen.

Top 10 rookmelder aanbiedingen

Bekijk hieronder de populairste rookmelders met de hoogste kortingen in onze top 10 rookmelder aanbiedingen.

Goedkope rookmelders kopen

Bij rookmelders moet de prijs niet leidend zijn, het gaat vooral om veiligheid! Goedkope rookmelders hebben over het algemeen iets minder functionaliteiten of hebben een batterijduur van een jaar. Deze rookmelders vragen dus veel onderhoud en zijn uiteindelijk minder veilig. Het liefst koop je rookmelders die je kan koppelen met een minimale batterijduur van 5 jaar. Heb je nog iets meer geld dan zijn slimme rookmelders nog fijner, zodat je ook verlichting automatisch kan aanschakelen bij brand.

Handige vragen
Wat is de beste rookmelder aanbieding?

De beste rookmelder aanbieding, is de Klikaanklikuit draadloze rookmelder ZGBEE SMKE DTCTR ZSDR-850 NL. Deze kost nu €27,49, in plaats van €57,49. Met deze aanbieding krijg je 52% korting, wat neerkomt op €30,00.

Wat kost een rookmelder gemiddeld?

Gemiddeld kost een rookmelder zonder korting €0,00. Koop je een rookmelder met korting dan bespaar je gemiddeld €0,00

Wat is de goedkoopste rookmelder?

Op dit moment is de goedkoopste rookmelder €0,00. Voor de geld koop je de . Hiermee bespaar je €0,00 vergeleken met de gemiddelde prijs.