toon filters

Plant aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

plant aanbiedingen

Plant aanbiedingen & kortingen

Goedkope planten kopen? Plant aanbiedingen op kamerplanten, grote planten, hangplanten en vaste planten voor de tuin. Planten zorgen voor zowel binnen als buiten een veel prettigere leefomgeving. Zo breken planten schadelijke stoffen af en zorgen ze voor een schone lucht. Een groen leefomgeving helpt om stress te verminderen en kunnen zorgen voor een betere nachtrust. Je huis en tuin opfleuren met een aantal planten kan je dus echt vrolijker en gezonder maken. Koop je planten in de aanbieding dan maakt dit je natuurlijk nog gelukkiger. Daarom hebben wij op deze pagina de beste plant aanbiedingen zodat jij je leven beter en leuker kan maken met planten.

Waarop letten bij planten kopen?

Iedere plant heeft eigen kenmerken en verzorging nodig. Niet iedere plant komt overal even goed tot zijn recht en daarom hebben wij hieronder de beste planten kopen tips.

 • Zorg dat je altijd even de plant opzoekt in Google voordat je hem koopt. Je hebt dan alle informatie die je nodig hebt om te weten het goed kan doen in jouw omgeving.
 • Zorg dat je de plant altijd op de juist plek zet, kijk daarvoor altijd of deze in de zon, halfschaduw of schaduw moet staan.
 • Vergeet jij wel eens planten water te geven? Er zijn tegenwoordig handige apps die je daarbij helpen of plaats ene bol met water in de plantenbak.
 • Wil jij planten voor de tuin kopen? Zorg dat je deze lekker in het voorjaar plant zodat je het hele jaar plezier ervan hebt. Bollen plant je liever in het najaar zodat deze in het voorjaar opkomen.

Populaire planten in de aanbieding

Wil je een goede plant dan is het verstandig om van te voren te bedenken waar je de plant wilt en wat voor type je graag zou willen. Hieronder bespreken we populaire planten met daarbij de beste planten aanbiedingen.

Grote plant aanbiedingen

Een grote kamerplant of grote plant voor buiten staat natuurlijk voor een prachtige groen oase. Het geeft direct sfeer en gaat vaak jaren mee. Het is vaak een rustpunt in de omgeving en zorgt daarbij voor de nodige positieve effecten zoals meer rust. Combineer een grote plant met kleinere plantjes om een mooi samenhangend geheel te maken. Een grote plant kan je ook prima in een pot plaatsen, zorg dan alleen wel dat de kluit voldoende ruimte heeft om zich te ontwikkelen. Bekijk hieronder alle grote planten aanbiedingen.

Kamerplant aanbieding

De kamerplant zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. De groene kamerplanten blijven natuurlijk ongelofelijk populair. Deze kan je makkelijk combineren in iedere interieur en zorgen vaak voor rust en sfeer in de kamer. Daarbij zorgen kamerplanten voor een beter klimaat in je huis en hebben ze ook andere positieve effecten op je gezondheid. Bekijk hieronder alle kamerplant aanbiedingen

Bananenplanten aanbieding

De Bananenplant is absoluut één van de leukste planten. De bananenplant doet het erg goed in een lichte omgeving en kan zowel binnen als buiten geplant worden. Let wel op dat de meeste bananenplanten niet winterhard zijn alleen de Musa Basjoo wel. Je neemt deze plant niet voor de bananen, maar vanwege de prachtige bladeren. Bananenplanten hebben namelijk schitterende grote balderen die soms wel een halve meter tot een meter lang kunnen worden. Bekijk hieronder alle bananenplant aanbiedingen.

Top 10 plant aanbiedingen

Wil jij goedkope planten kopen met de beste plant aanbiedingen dan zit je met onze top 10 goed. Hier hebben wij de populairste planten met de hoogste kortingen van de populairst winkels.

Goedkope planten kopen

Natuurlijk zijn er genoeg planten in de aanbieding. Het is dan ook zonde om de volledige prijs te betalen voor je plant, zeker als het om een vaste plant gaat. Deze kunnen namelijk behoorlijk in de kosten oplopen. Daarom hebben wij hieronder de goedkoopste planten voor je

aanbieder
VETPLANTEN IN POT ASSORTI 15-22CM LEVENDE PLANT - Leen Bakker aanbieding
Bespaar nu €1!
VETPLANTEN IN POT ASSORTI 15-22CM LEVENDE PLANT - Leen Bakker
 • Leen Bakker
€ 6,99
€ 5,94
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Gardena Plant- en bodemhandschoen S aanbieding
Gardena Plant- en bodemhandschoen S
 • Gardena
Nu nog goedkoper!
€ 8,99
Bekijken
3 aanbieders
aanbieder
Gardena Plant- en bodemhandschoen M aanbieding
Gardena Plant- en bodemhandschoen M
 • Gardena
Nu nog goedkoper!
€ 8,99
Bekijken
3 aanbieders
aanbieder
Gardena Plant- en bodemhandschoen L aanbieding
Gardena Plant- en bodemhandschoen L
 • Gardena
Nu nog goedkoper!
€ 8,99
Bekijken
3 aanbieders
aanbieder
Super Mario - Piranha Plant Girls Wallet aanbieding
Bespaar nu €5!
Super Mario - Piranha Plant Girls Wallet
 • Difuzed
€ 19,99
€ 15,00
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
AOV 1129 Plant-enzym 60 vegacaps aanbieding
Bespaar nu €4!
AOV 1129 Plant-enzym 60 vegacaps
 • AOV
€ 20,50
€ 16,40
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Quvio Verticale Tuin - Plant Wand Met 7 Vakken - 100 X 30 Cm aanbieding
Bespaar nu €3!
Quvio Verticale Tuin - Plant Wand Met 7 Vakken - 100 X 30 Cm
 • QUVIO
€ 19,95
€ 16,96
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Super Mario Piranha Plant Escape! aanbieding
Bespaar nu €10!
Super Mario Piranha Plant Escape!
 • Epoch
€ 29,99
€ 20,00
Bekijken
1 aanbieders
Handige vragen
Wat is de beste plant aanbieding?

De beste plant aanbieding, is de Histor MY color Muurverf Extra Mat - Enchanting Eggplant. Deze kost nu €18,20, in plaats van €28,49. Met deze aanbieding krijg je 36% korting, wat neerkomt op €10,29.

Wat kost een plant gemiddeld?

Gemiddeld kost een plant zonder korting €0,00. Koop je een plant met korting dan bespaar je gemiddeld €0,00

Wat is de goedkoopste plant?

Op dit moment is de goedkoopste plant €0,00. Voor de geld koop je de . Hiermee bespaar je €0,00 vergeleken met de gemiddelde prijs.