toon filters

Pizzaoven aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

pizzaoven aanbiedingen

Pizzaoven aanbiedingen & kortingen

Goedkope pizzaoven kopen? Maak de lekkerste pizza met de beste pizzaoven aanbiedingen. Met een eigen pizzaoven kan je de lekkerste Italiaans pizza’s in je eigen huis of tuin maken. Bak binnen een aantal minuten een authentieke pizza in je eigen goedkope houtgestookte pizzaoven voor buiten of kies voor een pizzaoven op basis van gas of houtpellets die je makkelijk weer kan opruimen. Daarvoor hoef je natuurlijk niet de hoofdprijs te betalen, want met pizzaoven aanbiedingen kan je een hoop geld besparen. De lekkerste pizza’s maak je vandaag met een flinke korting met de goedkoopste pizzaovens.

Filter aanbiedingen
Sorteer op:
Aanbieders:
Media Markt (1)
Bbqkopen.nl (2)
Meer
Merk:
Napoleon (2)
Trebs (1)
Meer
aanbieder
Pizza oven rvs vanaf rogue 365 aanbieding
Bespaar nu €15!
Pizza oven rvs vanaf rogue 365
 • Napoleon
€ 99,95
€ 84,95
Bekijken
2 aanbieders
aanbieder
Spit & pizza oven voor kettle d57cm aanbieding
Bespaar nu €9!
Spit & pizza oven voor kettle d57cm
 • Napoleon
€ 185,00
€ 175,99
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Trebs 99390 Pizzagusto aanbieding
Bespaar nu €8!
Trebs 99390 Pizzagusto
 • Trebs
€ 74,99
€ 67,00
Bekijken
2 aanbieders
 • 1

Waarop letten bij pizzaoven kopen?

Zelf pizza’s bakken is vaak een stuk goedkoper als bestellen, dus dat is al een mooie besparing. Maar dan is een goede pizzaoven wel zo prettig. Daarom hebben wij hieronder een aantal goed tips waarop je kan letten.

 • Iedere oven heeft een eigen verwarmingstechniek bijv. elektrisch, gas, hout of houtpellets. Vuur blijft het beste resultaat hebben voor een authentiek pizza.
 • Pizza’s hebben een normale doorsnede van 25c. Zorg dat je oven dus groot genoeg is. Zeker als je er meerder tegelijk wilt bakken.
 • Wil jij een pizzaoven binnen gebruiken? Kies dan altijd voor een elektrische pizzaoven
 • Het is mogelijk om andere gerechten te bereiden in een pizzaoven, zorg dat je dan een vorm hebt die tegen een hoge temperatuur kan.

Populaire pizzaovens in de aanbieding

Een eigen pizzaoven is steeds populairder. Logisch, want met een goede pizzaoven kan je veel beter pizza’s bakken als met een reguliere oven. De pizzaovens worden namelijk veel warmer, waardoor je pizza vele krokanter en luchter wordt.

Goedkope pizzaoven buiten aanbiedingen

Een pizzoven voor buiten is ontzettend populair. Dit komt mede doordat je buiten op basis van vuur kan bakken en hier haal je de hoogste temperaturen mee. Hierbij heb je de keuze uit hout, houtpellets en gas. Deze laatste twee zijn steeds populairder, omdat er speciale pizzaovens zijn gemaakt die hiermee snel op temperatuur zijn en je makkelijk kan opbergen. Wil je met meerder mensen pizza bakken dan kan ene pizzarette weer een goed idee zijn, bekijk hier alle pizzarette aanbiedingen.

Goedkope houtgestookte pizzaoven aanbiedingen

Van oorsprong word de pizza natuurlijk gebakken met hout. Aan één kant van de pizzaoven liggen een paar goede houtblokken dit de hele oven goed verhitten. Zodra de oven op temperatuur is kan de pizza erin en is deze binnen enkele minuten klaar. Het grote voordeel van hout, is dat je dit ook echt terug proeft in de pizza. Heb je de ruimte in je tuin dan is een vaste hougestookte pizzaoven absoluut een eye-catcher.

Goedkope Ooni pizzaoven aanbiedingen

De Ooni pizzaoven is sinds een paar jaar steeds populairder in ons land. Deze pizzaovens werken op basis van houtpellets of gas en zijn gemaakt om weer makkelijk op te bergen. Met deze pizzaoven kan je makkelijk een 25cm pizza bakken in slechts enkele minuten. De pizzaoven ziet er niet groot uit, maar kan makkelijk temperaturen van 500 graden halen. De ideale temperatuur om een heerlijke pizza te bakken. Bekijk hieronder de beste Ooni pizzaoven aanbiedingen.

Top 10 pizzaoven kortingen

Profiteren van de beste pizzaoven aanbiedingen? Wij hebben van de populairste pizzaovens de hoogste kortingen verzameld. Daarbij natuurlijk ook de betrouwbaarheid meegenomen zodat jij altijd een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding betaald.

Goedkoopste pizzaovens

Pizzaovens hoeven helemaal niet duur te zijn! Veel mensen denken direct aan zo een grote stenen pizzaoven, maar er zijn tegenwoordig ook vele compacte pizzaovens die net zulke resultaten kunnen behalen. Het belangrijkste is dat de pizzaoven heet genoeg is om de beste pizza te bakken, de grote van de pizzaoven heeft daar geen invloed op. Bekijk hieronder de goedkoopste pizzaovens.

aanbieder
Trebs 99390 Pizzagusto aanbieding
Bespaar nu €8!
Trebs 99390 Pizzagusto
 • Trebs
€ 74,99
€ 67,00
Bekijken
2 aanbieders
aanbieder
Pizza oven rvs vanaf rogue 365 aanbieding
Bespaar nu €15!
Pizza oven rvs vanaf rogue 365
 • Napoleon
€ 99,95
€ 84,95
Bekijken
2 aanbieders
aanbieder
Spit & pizza oven voor kettle d57cm aanbieding
Bespaar nu €9!
Spit & pizza oven voor kettle d57cm
 • Napoleon
€ 185,00
€ 175,99
Bekijken
1 aanbieders
Handige vragen
Wat is de beste pizzaoven aanbieding?

De beste pizzaoven aanbieding, is de Amalfi pizzaoven. Deze kost nu €0,00, in plaats van €1.589,99. Met deze aanbieding krijg je 100% korting, wat neerkomt op €1.589,99.

Wat kost een pizzaoven gemiddeld?

Gemiddeld kost een pizzaoven zonder korting €1.596,00. Koop je een pizzaoven met korting dan bespaar je gemiddeld €536,66

Wat is de goedkoopste pizzaoven?

Op dit moment is de goedkoopste pizzaoven €0,00. Voor de geld koop je de Amalfi pizzaoven. Hiermee bespaar je €1.596,00 vergeleken met de gemiddelde prijs.