toon filters

Racket aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

racket aanbiedingen

Padel racket aanbiedingen & kortingen

De beste padel racket aanbiedingen om een heerlijke potje padel te spelen. Padel is de laatst jaren ongelofelijk populair geworden en is een combinatie van squash en tennis. Iedereen kan padel spelen, het enige wat je hoeft te hebben is een padel racket, padel bal en goede sportschoenen. Nodig wat leuke vrienden uit en je zult zien dat padel een goede workout is voor je lichaam en conditie. Bekijk hieronder de beste padel racket aanbiedingen

Waar op letten bij padel racket kopen?

Een padel racket ziet eruit een groot zachter tafeltennisbatje, maar daar houd iedere vergelijking ook op. Heb je nog nooit nog een padel racket gekocht dan hebben wij hieronder de beste tips.

  • Beginners doen er goed aan om een licht padel racket te kopen. Je kan dan sneller reageren, maar slaat wel wat zachter.
  • De perfecte dikte voor gemiddelde padel spelers ligt op 36mm of 38mm.
  • Met een rond padel racket heb je de meeste kans om ballen goed terug te slaan, deze hebben de grootste kern.
  • Druppelvormige rackets hebben een minder grote kern, maar je kan hier wel beter richting geven aan de bal.

Populaire padel rackets in de aanbieding

Geen stress als je nog niet weet welk padel racket je wilt kopen, hieronder bespreken wij de populairste type padel rackets

HEAD padel racket aanbiedingen

HEAD een een ontzettend populair merk in de paddel sport. Het merk is vooral populair vanwege de goede kwaliteit en continue innovatie van nieuwe technieken. Koop je een HEAD padel racket dan heb je de keuze uit vier verschillende rackets. Beginnende padel spelers doen er goed aan om een rond- of druppelvormige HEAD paddelracket te kopen. Ervaren spelers kunnen een diamant of hybride racket nemen.

Adidas padel racket aanbiedingen

Adidas staat bekent om de fijne sportoutfits, maar zij verkopen ook uitstekende padel rackets. De adipower padel racket is erg populair vanwege zijn ruwde blad, waardoor je veel spin kan meegeven aan de bal. Maar de echt ervaren spelers kiezen voor de adidas Metalbone. Dit racket is is voorzien van de laatste technieken wat voor een power racket zorgt met veel controle.

Babolat padel racket aanbiedingen

Babolat is een Frank merk en al sinds 1875 tennisrackets. Sinds 2000 richten zij zich ook op de padel sport, maar met de meer dan 100 jaar lange ervaring van tennisrackets heb zij absoluut een streepje voor. De drie populairste Babolat padel racket zijn de Viper, Veron en Vertuo

Top 10 padel racket aanbiedingen

Wil je een goedkoop padel racket, maar wel eentje die goed is? In onze top 10 padel racket aanbiedingen vind je de populairste padelrackets met de hoogste kortingen.

Goedkope padel racket kopen

Een padel racket koop je al vanaf enkele tientjes, maar kan ook al gauw honderden euro’s kosten. Als beginner is het echt niet nodig om een duur padel racket te kopen en kan je het beste een licht padelracket kopen in een ronde vorm. Koop een racket van ongeveer 360 gram en je zult zien dat je op de baan dan het meeste potentie benut.

Handige vragen
Wat is de beste racket aanbieding?

De beste racket aanbieding, is de . Deze kost nu €0,00, in plaats van €0,00. Met deze aanbieding krijg je 0% korting, wat neerkomt op €0,00.

Wat kost een racket gemiddeld?

Gemiddeld kost een racket zonder korting €0,00. Koop je een racket met korting dan bespaar je gemiddeld €0,00

Wat is de goedkoopste racket?

Op dit moment is de goedkoopste racket €0,00. Voor de geld koop je de . Hiermee bespaar je €0,00 vergeleken met de gemiddelde prijs.