Over ons

Bij Kortingen.net verzamelen wij op een overzichtelijk manier de beste en meeste recente aanbiedingen van dit moment. Tegenwoordig zijn er talloze webwinkels waardoor het aanbod met de dag groeit. Ditzelfde geldt voor het aantal verschillende aanbiedingen. Om deze reden verzamelen wij op één plek de aanbiedingen van zoveel mogelijk winkels. Op deze manier hoef jij niet steeds al deze winkels te vergelijken.
107
Productsoorten
Aanbiedingen
51
Bedrijven

Hoe werkt Kortingen.net?

Eigenlijk is het heel simpel en daarom laten we dat graag zien in een paar stappen.

Overzicht kwijt?

Vroeger kon je de folder openslaan en rustig de aanbiedingen doorlopen. Tegenwoordig is er zoveel aanbod dat dit ontzettend veel tijd kost. Wil je niet teveel betalen, dan ben je al gauw tientallen webwinkels aan het vergelijken. Daarnaast is de kans groot dat je daarbij ook nog eens een aanbieding mist.

Wij zoeken de goedkoopste

Deze tijdrovende klus nemen wij op ons. Wij vergelijken van honderden webwinkels de prijzen om uiteindelijk de beste aanbiedingen te selecteren. Dit doen wij voor tientallen productgroepen zodat jij zo specifiek mogelijk aanbiedingen kan zoeken.

De hoogste kortingen voor jou!

Wij zoeken naar de meeste actuele kortingen en jij profiteert hiervan. Jij betaald vanaf vandaag namelijk nooit meer teveel voor je nieuwe aankopen. Op deze manier bespaar jij ontzettend veel geld, wat je weer kan gebruiken voor andere leuke dingen in je leven.

Maar je maakt ook ons blij!

Natuurlijk vinden wij het leuk om jou ontzettend blij te maken, maar je maakt ons ook ontzettend blij. Alle aanbiedingen bijhouden is niet kosteloos. Maar als jij een aankoop doet dan ontvangen wij hier een kleine vergoeding over. Op deze manier kunnen wij de beste aanbiedingen voor jou blijven afstruinen.