toon filters

Mixer aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

mixer aanbiedingen

KitchenAid mixer aanbieding & kortingen

Goedkope KitchenAid mixer aanbieding kopen? De Kitchenaid mixers zijn absoluut een aanwinst voor je keuken. De prachtige mixers van KitchenAid staan bekend om het uitstekende kneed- en mixsystemen waardoor ingrediënten gelijkmatig worden verwerkt. De machines zien er niet alleen schitterend uit, maar zijn ook nog eens voorzien van een krachtige motor. KitchenAid staat bij de meeste bakliefhebbers al veel langer bekend, maar KitchenAid heeft ook prachtige mixer om bijvoorbeeld heerlijk smoothies te maken. Alle mixer hebben bovendien 2 tot 5 jaar garantie! Bekijk hier de beste KitchenAid mixer aanbiedingen.

Waarop letten bij KitchenAid mixer kopen?

KitchenAid verkoopt hoogwaardige mixers en eigenlijk kan je geen miskoop doen. Maar Kitchenaid mixers zij niet goedkoop en daarom hebben wij toch een aantal handige tips waarop jij kan letten als jij een Kitchaid machine wilt kopen.

  • KitchenAid heeft verschillende modellen mixers. Zo is de Classic een basismixer waar je goed mee kan mixen en kloppen. Daarnaast is er nog een mini, professional en Aristan lijn, deze mixen ook, maar hebben net even specifieke kenmerken.
  • De KitchenAid is behoorlijk groot en zwaar. Heb jij minder ruimte in de keuken, dan kan de KitchenAid mini een goede keuze zijn.
  • Ben jij een echte bakliefhebber dan is het slim om meerder geschikte RVS beslagkommen bij de KitchenAid mixer te kopen. Je kan dan makkelijk meerdere beslagvormen of andere mengsels maken.

Populaire KitchenAid mixers in de aanbieding

Wil jij de beste en populairste KitchenAid mixer? Hieronder bespreken we de verschillende modellen met daarbij de beste KitchenAid mixer aanbiedingen.

KitchenAid Classic aanbiedingen

De KitchenAid Classic is de mixer waar het alle voordelen van de KitchenAid mixer samenkomen. Het is de basisuitvoering, maar absoluut voldoende voor veel huishoudens. De KitchenAid mixer is perfect voor het gebruik van mengen en kloppen. Je kan de KitchenAid Classic gebruiken voor vrijwel alle dagen, alleen als ze lange gekneed moeten worden dan is dit model minder geschikt. Door het lagere vermogen van de KitchenAid Classic kan je beter een ander model gebruiken als jij brood- en pizzadaegen wilt maken.

KitchenAid Artisan aanbiedingen

De KitchenAid Artisan is absoluut de populairste mixer van KitchenAid. Dit model is onder meer in 20 verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een zwaardere motor als het Classic model. Bij dit model ziet tevens een schenkschild, wat spetteren tijdens het mixen beperkt. Naast de mixer heb je ook een blender van de Artisan. Deze kan je gebruiken om mengsels te maken zoals heerlijke soepen, smoothies of sapjes.

KitchenAid staafmixer aanbiedingen

Wil jij een goed en mooie staafmixer? De KitchenAid staafmixers zijn net als de mixers schitterend ontworpen en bovendien draadloos! Super handig, want zo kan je de handmixer makkelijk overal gebruiken, ook op de plekken waar je geen stroompunt hebt. De KitchenAid staafmixer is licht in gewicht en heeft verschillende snelheidsstanden.

Top 10 KitchenAid mixer aanbiedingen

In onze top 10 KitchenAid aanbiedingen vind je de beste kortingen op de populairste KitchenAid mixers. Hieronder onze top 10 KitchenAid aanbiedingen

Goedkope KitchenAid mixers kopen

De grote mixers van KitchenAid zijn absoluut niet goedkoop. Je bent zo een paar honderd euro kwijt, maar heb dan wel een mixer waar je zonder problemen al je mengsels mee kan maken. De goedkope KitchenAid mixers zijn dan vooral de staafmixer en handmixer. Zeker de staafmixer kan handig zijn, omdat je deze met allerlei accessoires kan uitbreiden. Op deze manier kan je niet alleen pureren, maar ook kloppen en hakken. Bekijk hieronder alle goedkope KitchenAid mixers.

Handige vragen
Wat is de beste mixer aanbieding?

De beste mixer aanbieding, is de Kitchenaid Groentenschaaf Rasp 5KSMVSA. Deze kost nu €96,00, in plaats van €1.049,00. Met deze aanbieding krijg je 36% korting, wat neerkomt op €953,00.

Wat kost een mixer gemiddeld?

Gemiddeld kost een mixer zonder korting €275,50. Koop je een mixer met korting dan bespaar je gemiddeld €49,01

Wat is de goedkoopste mixer?

Op dit moment is de goedkoopste mixer €36,95. Voor de geld koop je de KitchenAid 5K452WW Draadgarde RVS. Hiermee bespaar je €238,55 vergeleken met de gemiddelde prijs.