toon filters

Fiets aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

fiets aanbiedingen

Elektrische fiets aanbiedingen & kortingen

Goedkope elektrische fiets kopen? De beste elektrische fiets aanbiedingen van bekende merken als Sparta, Batavus en Giant in één overzicht. Een nieuwe e-bike is een behoorlijke financiële investering, maar ook ontzettend goed voor je gezondheid en duurzaam. Door elektrische fietsen belast jij minder snel je lichaam, pak je veel sneller de fiets en laat je de auto sneller staan. Het is een investering een gezondere toekomst en met goede e-bike aanbiedingen kan je een hoop geld besparen

Waarop letten bij elektrisch fiets aanbiedingen?

Wil jij een elektrische fiets kopen dan wil je wel eentje kopen die voldoet aan al je verwachtingen. Daarom hebben wij hieronder een aantal goede tips waarop je kan letten als je een elektrische fiets wilt kopen.

  • Een elektrische fiets koop je voor een lange tijd. Ben je op leeftijd dan kan een laag instapmodel erg handig zijn. Ook voor de toekomst
  • Het vermogen van de motor is erg belangrijk. Standaard motor is ongeveer 10 tot 30 Nm, maar moet je vaak heuvels of bruggen over dan kan een 40 Nm beter zijn.
  • De actieradius van een fiets geeft aan hoeveer je met een accu kan doen. Een accu van 300 Wattuur gaat ongeveer 30 km mee. Moet jij lange afstanden afleggen dan kan een grotere actieradius beter zijn.
  • Let op hoe jij je fiets moet opladen. Heb jij geen stroom waar je fiets komt te staan, dan kan een verwijderbare accu handiger zijn.

Populaire elektrische fietsen in de aanbieding

Er is een groot assortiment van verschillende ebikes. Natuurlijk heb je de mannen en vrouw elektrische fietsen. Deze zijn normaal te onderscheiden door de lage instap, maar veel lage instapmodel elektrische fietsen zijn ook voor mannen ontwikkeld. Hieronder gaan wij in op de populairste elektrische fietsen met daarbij de beste aanbiedingen.

Batavus elektrische fiets aanbiedingen

Batavus is een Nederlands fietsmerk en heeft een groot aanbod van elektrische fietsen. Volgens de AD fietstest scoort Batavus met hun e-bikes erg hoog op comfort en rijbeleving. Je koop met Batavus dus een fijne fiets waar veiligheid erg hoog aangeschreven staat. Dit is turug te zien in de speciale verlichting van Batavas en de remlichten. Alle elektrische fietsen hebben een remlicht achterop om omringend verkeer le laten zien als jij moet remmen. Bekijk hier alle Batavus elektrische fiets aanbiedingen.

Gazelle elektrische fiets aanbiedingen

Gazelle is één van de populairste merken als het gaat om elektrische fietsen. Je krijgt bij alle Gazelle elektrische fietsen 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten. Met ruim 700 winkels is er altijd dichtbij huis een Gazelle winkel die jou persoonlijk kan helpen. Een groot voordeel is de degelijkheid van Gazelle fietsen. Je kan zelfs al een elektrische fiets van Gazelle kopen vanaf €700. De B’TWIN fiets van Gazelle is ideaal als stadsfiets en heeft alles wat een elektrische fiets nodig heeft.

Elektrische fiets met middenmotor aanbiedingen

De aandrijving van een elektrische fiets word gedaan door een elektrische motor. Bij een middenmotor zit deze aandrijving op de trapas. Hierdoor heb je meer stabiliteit tijdens het fietsen en heb je een natuurlijke manier van aandrijving. Bij een voor- of achtermotor kan het aanvullen alsof je getrokken of geduwd word. Zeker voor 50, 55, 60 en 65 plussers is een middenmotor vaak een stuk prettiger. Bekijk hier de beste middenmotor elektrische fiets aanbiedingen.

Top 10 elektrische fiets aanbiedingen

In onze top 10 elektrische fiets aanbiedingen staan de elektrische fietsen met hoge kortingen, maar nemen wij ook de populariteit en betrouwbaarheid mee. Op deze kunnen wij een bruikbare top 10 met elektrische fiets aanbiedingen tonen.

Goedkoopste elektrische fietsen

E-bikes zijn absoluut niet goedkoop. Je spreekt vaak over een behoorlijke investering dat vaak begint vanaf €1.000. Natuurlijk zijn er wel goedkope elektrische fietsen, maar dit zijn vaak van onbekendere merken of hebben zo hun technische beperkingen. Denk hierbij aan een minder goed vermogen of een kortere actieradius. Een elektrische fiets is een investering in een duurzamere toekomst. Je verbetert je gezondheid en je gaat meer naar buiten. Koop dus vooral een elektrische fiets dat bij je past, want alleen dan is het iedere euro waard. Hieronder de goedkoopste elektrische fietsen.

Handige vragen
Wat is de beste fiets aanbieding?

De beste fiets aanbieding, is de Amigo Elektrische Stadsfiets E-active 28 Inch 50 Cm Heren 7v V-brakes Matgrijs. Deze kost nu €936,15, in plaats van €1.690,00. Met deze aanbieding krijg je 45% korting, wat neerkomt op €753,85.

Wat kost een fiets gemiddeld?

Gemiddeld kost een fiets zonder korting €2.179,52. Koop je een fiets met korting dan bespaar je gemiddeld €413,17

Wat is de goedkoopste fiets?

Op dit moment is de goedkoopste fiets €85,34. Voor de geld koop je de Master Lock - Gecertificeerde Boeien - Anti-diefstalslot - Voor Elektrische scooters, Fietsen, Motorfietsen. Hiermee bespaar je €2.094,18 vergeleken met de gemiddelde prijs.