toon filters

Deodorant aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

deodorant aanbiedingen

Deodorant aanbiedingen & kortingen

Deodorant aanbiedingen kopen voor goedkope deodorant van bekende merken als Axe, Dove, Nivea en Rexona. Met een goede deodorant verberg je zweetgeurtjes. Sommige deodoranten beloven zelfs 48 uur bescherming en worden zelfs de zweetgeuren tijdens het sporten verbloemd. Natuurlijk is deodorant geen wondermiddel, maar het is al een stuk beter als het ouderwetse mengsel van houtskool en geitenvet wat ze tegen de zweetgeuren gebruikte. Bekijk hieronder alle deodorant aanbiedingen voor hem en haar.

Waarop letten bij deodorant kopen?

Niet iedere deodorant zal het gewenste resultaat hebben en daarom hebben wij een aantal handige tips als je deodorant wilt kopen.

  • Heb je vaak last van huidirritatie bij het gebruik van deodorant? Kijk dan of er aluminium in de vorm van chloride of chlorohydrate in de deo zit.
  • Er zijn deo’s die een hormoonverstorende werking hebben. Het kan verstandig zijn om voor een deo zonder parabenen te kiezen.
  • Over het algemeen is een roller beter als een spray en dat komt, omdat deze geen drijfgassen en alcohol bevat.

Populaire deodoranten in de aanbieding

Bekijk hieronder de populairste deodoranten met daarbij de goedkoopste aanbiedingen.

Axe deodorant aanbiedingen

Sla de vrouwen maar van je af, want met de Axe deodorant draag je een onvergetelijke lekker geur bij je. Axe is zowel in een spray als roller te koop en in ontelbaar verschillende geuren. Axe heeft daarnaast een anti-transpirant deodorant waarbij je 72 uur beschermd bent tegen zweten. Wil je nog meer geur toevoegen, dan kan je er ook voor kiezen om de Axe deodorant over je hele lichaam te spuiten. Axe deo heeft namelijk een ontzettend sterke geur, die over het algemeen redelijk lang blijft hangen.

Dove deodorant aanbiedingen

Dove is net als Axe een ongelofelijk bekend merk deodorant, alleen heeft deze naast een mannen, ook een vrouwen variant. De Dove Original Anti-transpirant Spray is veruit de bekendste Dove deo en bied bescherming voor iedere oksel. Het biedt 48 uur bescherming tegen transpiratie en verzorgd de huid. Je houdt dus niet alleen de zweetgeuren tegen, maar verzorg tevens de huid van de oksel.

Rituals deodorant aanbiedingen

Bij een goede deodorant denk je wellicht niet direct aan Rituals, maar het merk heeft een aantal goede deo’s. Zowel de spray als roller zijn over het algemeen erg goed beoordeeld. De geur blijft goed hangen en daarnaast hebben veel mensen minder last van zweet bij het gebruik van de Rituals deodorant. De deodorant is wel iets duurder, maar kwalitatief ook een stukje beter als veel goedkopere deo’s.

Top 10 deodorant kortingen

De beste deodorant van de bekendste merken met de hoogste kortingen vind je in onze top 10 deodorant kortingen.

Goedkope deodorant kopen

Goedkope deodorant kopen doe je door het te kopen in de aanbieding. Eigenlijk alle verzorgingsproducten moet je in de sale kopen, want in Nederland liggen de prijzen relatief hoog. Zo koop je in Duitsland de deodorant voor minimaal de helft van de prijs, die wij hier betalen. Koop dus altijd je deodorant met een 1+1 actie of wachten op een bulk sale waarbij je veel korting krijgt. Bekijk hieronder de goedkoopste deodorant.

Handige vragen
Wat is de beste deodorant aanbieding?

De beste deodorant aanbieding, is de . Deze kost nu €0,00, in plaats van €0,00. Met deze aanbieding krijg je 0% korting, wat neerkomt op €0,00.

Wat kost een deodorant gemiddeld?

Gemiddeld kost een deodorant zonder korting €0,00. Koop je een deodorant met korting dan bespaar je gemiddeld €0,00

Wat is de goedkoopste deodorant?

Op dit moment is de goedkoopste deodorant €0,00. Voor de geld koop je de . Hiermee bespaar je €0,00 vergeleken met de gemiddelde prijs.