Contactgrill aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

contactgrill aanbiedingen
contactgrillContactgrill aanbiedingen
Menu

Goedkoopste contactgrill aanbiedingen

Op zoek naar de ultieme contactgrill aanbieding? Ontdek de wereld van heerlijke smaken en gemak met onze selectie van voordelige contactgrills. Merken zoals Tefal, Tristar en Princess bieden de beste deals voor jouw ideale contactgrill. Geniet van de smeuïgste tosti’s, knapperige panini’s, verrukkelijke wafels en nog veel meer met het gemak van een contactgrill.

Dankzij de geavanceerde grillplaten bereid je gerechten snel en gezond, zonder extra vet. Wil je extra flexibiliteit? Sommige contactgrills hebben dubbele grillplaten die je zelfs kunt inklappen, zodat je ze als tafelgrill kunt gebruiken. Maak je klaar voor gezellige avonden vol gegrilde lekkernijen. Ontdek hieronder de beste contactgrill aanbiedingen en zet jouw culinaire avontuur in gang!

Beste aanbiedingen

Wil jij gewoon profiteren van de beste aanbiedingen

aanbieder
Exquisit Cm 30752 We Mobiele Airco aanbieding
Bespaar nu €40!
Exquisit Cm 30752 We Mobiele Airco
 • Exquisit
€ 169,00
€ 129,00
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Seeger Sac9000s-b Mobiele Smart Airco - 9000 Btu - Tot 30 M2 - Zwart aanbieding
Bespaar nu €90!
Seeger Sac9000s-b Mobiele Smart Airco - 9000 Btu - Tot 30 M2 - Zwart
 • SEEGER
€ 319,00
€ 229,00
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Inventum AC901B mobiele airco aanbieding
Bespaar nu €100!
Inventum AC901B mobiele airco
 • Inventum
€ 349,00
€ 249,00
Bekijken
2 aanbieders
aanbieder
AEG Px71-265wt aanbieding
Bespaar nu €122!
AEG Px71-265wt
 • AEG
€ 749,00
€ 627,00
Bekijken
4 aanbieders
aanbieder
Ergenic 9000btu Portable Airco Wit aanbieding
Bespaar nu €40!
Ergenic 9000btu Portable Airco Wit
 • Ergenic
€ 267,00
€ 227,00
Bekijken
1 aanbieders
aanbieder
Seeger Sac9000s Mobiele Smart Airco - 9000 Btu - Tot 30 M2 - Wit aanbieding
Bespaar nu €30!
Seeger Sac9000s Mobiele Smart Airco - 9000 Btu - Tot 30 M2 - Wit
 • SEEGER
€ 249,00
€ 219,00
Bekijken
1 aanbieders
Bekijk alle aanbiedingen

Tefal contactgrill aanbiedingen

Tefal is absoluut het bekendste merk als het gaat om contractgrillen. De Tefal OptiGrill is op dit moment één van de beste contactgrills van Tefal. Deze grill heeft alles wat je nodig hebt. Zo zitten er verschillende programma’s op waardoor je tosti’s, vis en vlees makkelijk kan bereiden. Er zit zelfs een systeem op die de dikte van het vlees bepaald en de ideale bereiding toepast. Daarnaast zit er een timer op de grillplaat waardoor deze na verloop van tijd automatisch uit gaat. De grillplaten kan je eenvoudig losmaken en gewoon in de vaatwasser plaatsen.

aanbieder
Tefal Gc712d Optigrill+ aanbieding
Tefal Gc712d Optigrill+
 • Tefal
Nu nog goedkoper!
€ 122,99
Bekijken
6 aanbieders
aanbieder
Tefal Inicio Grill Gc241d aanbieding
Tefal Inicio Grill Gc241d
 • Tefal
Nu nog goedkoper!
€ 51,00
Bekijken
6 aanbieders
aanbieder
Tefal Grill Ultracompact Grill GC308812 aanbieding
Tefal Grill Ultracompact Grill GC308812
 • Tefal
Nu nog goedkoper!
€ 90,00
Bekijken
3 aanbieders

Uitklapbare contactgrill aanbiedingen

Een uitklapbare contactgrill is handig, omdat je deze zowel op als dicht kan gebruiken. Je kan de grill dus vanaf twee kanten laten bereiden, maar er ook voor kiezen om hem open te klappen. Op deze manier heb je meer oppervlakte om te grillen of kan je hem op tafel zetten en als gourmetstel of bbq gebruiken. Bekijk hieronder de beste uitklapbare contactgrill aanbiedingen

Princess contactgrill aanbiedingen

Princess contactgrills zijn over het algemeen wat goedkoper, maar nog steeds prima in kwaliteit. Zo is de Princess 112415 Contactgrill een ontzettend populaire contactgril. Deze heeft wel een vaste bovenklep, maar is slechts een paar tientjes. Als jij een simpele grillplaat zoekt dan is dit meer als voldoende. Bekijk hieronder de beste Princess contactgrill aanbiedingen.

Zo kies je de juiste contactgrill

Een goedkope contactgrill is ontzettend fijn, maar net zo belangrijk is een contactgrill die past bij je wensen. Daarom hieronder een aantal belangrijke punten waarop je kan letten bij het kopen van een contactgrill

Waarvoor wil je contactgrill gebruiken?

Elke contactgrill heeft zijn eigen unieke voordelen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire bereidingen op een contactgrill, samen met de belangrijke aspecten om in gedachten te houden:

Contactgrill om vlees te bakken

 • Vermogen: Als je vlees gaat bereiden dan wil je dit op een hoge temperatuur doen. Daarom is het aan te raden om een contactgrill van minimaal 1.500 Watt te nemen.
 • Warmteverdeling: Een contactgrill met gelijkmatige warmteverdeling zorgt voor een gelijkmatige garing van het vlees.
 • Grillplaat met ribbels: Ribbels op de grillplaat helpen om het vlees mooi te grillen en zorgen voor aantrekkelijke grillstrepen.

Contactgrill voor tosti’s en pannini’s

 • Anti-aanbaklaag: Een hoogwaardige anti-aanbaklaag voorkomt dat de tosti’s of panini’s aan de grillplaten blijven plakken en vergemakkelijkt de reiniging.
 • Drijvende bovenplaat: Een contactgrill met een verstelbare bovenplaat past zich aan de dikte van de tosti’s of panini’s aan, zodat ze gelijkmatig worden samengedrukt en gegrild. Dit is ook een groot voordele vergeleken met veel tosti ijzers.
 • Grootte van de grillplaten: Zorg ervoor dat de grillplaten voldoende ruimte bieden voor het bereiden van tosti’s of panini’s van de gewenste grootte.

Contactgrill om groenten te maken

 • Grotere grillplaten: Als je van plan bent om veel groenten tegelijk te bereiden, kies dan voor een contactgrill met ruime grillplaten om voldoende ruimte te bieden.
 • Gelijke warmteverdeling: Een contactgrill met gelijkmatige warmteverdeling zorgt ervoor dat groenten gelijkmatig garen zonder overmatige bruining.
 • Mogelijkheid tot opengeklapt gebruik: Sommige contactgrills kunnen worden geopend en plat worden gebruikt als een grillplaat, waardoor je meer ruimte hebt om groenten te bereiden.
Handige vragen
Wat is de beste contactgrill aanbieding?

De beste contactgrill aanbieding, is de Buccan - Keukenmachine - Elektrische Contactgrill - 2000w. Deze kost nu €49,95, in plaats van €119,95. Met deze aanbieding krijg je 58% korting, wat neerkomt op €70,00.

Wat kost een contactgrill gemiddeld?

Gemiddeld kost een contactgrill zonder korting €101,68. Koop je een contactgrill met korting dan bespaar je gemiddeld €21,30

Wat is de goedkoopste contactgrill?

Op dit moment is de goedkoopste contactgrill €18,94. Voor de geld koop je de Aigostar Warme 30hhh - Panini Maker/contactgrill - Rood. Hiermee bespaar je €82,74 vergeleken met de gemiddelde prijs.