toon filters

Boxspring aanbiedingen 2023: Goedkoopste deals!

boxspring aanbiedingen

Boxspring aanbiedingen & kortingen

Opzoek naar goede boxspring aanbiedingen? Met een boxspring bed koop je in één keer een volledig bed met optimale ondersteuning. Door de verende basis en het passende matras kan je optimale ondersteuning verwachten van een Boxspring. En het mooiste is dat een boxspring bed niet duur hoeft te zijn. Met een goede boxspring aanbieding kan je daarnaast nog goedkoper een boxspring kopen. Bekijk hieronder de beste boxspring kortingen

Waarom een boxspring kopen?

  • De boxspring heeft geen frame en door de optimale vering kan je makkelijk in- en uitstappen.
  • Boxspring bedden zij vaak een stukje hoger als ledikant bedden.
  • De bedden ventileren goed door de veren in de bode men matras. De luchtruimtes zorgen voor optimale luchtcirculatie.
  • Boxspring bedden gaan makkelijk 25 jaar mee. Let wel op dat een matras slechts 10 jaar mee gaat.
  • Je kan met éénpersoonsbedden, makkelijk een tweepersoonsbed maken.

Populaire boxspring bedden in de aanbieding

Natuurlijk zijn er enkele boxspring bedden populairder als andere. Daarom hebben wij de populairste boxspring bedden voor je uitgewerkt met daarbij de populairst boxspring kortingen.

Goedkoopste Boxspring 90×200 aanbiedingen

De 90×200 boxspring is erg populair. Nu zul je denken dat dit een eenpersoons boxspring is, maar deze basis en/of matras kan je ook gebruiken om een tweepersoonsbed van te maken. Vaak worden twee van deze 90×200 boxspring bedden samengevoegd met een 1,80 meter matras of met een topper. Op deze manier kan je makkelijk de boxspring bedden in een kamer krijgen en toch een groot tweepersoonsbed hebben. Hieronder de beste boxspring 90×200 aanbiedingen.

Goedkoopste Swiss Sense boxspring aanbiedingen

Swiss Sense heeft al meer dan 100 jaar ervaring als het gaat om bedden ontwerpen. Swiss Sense is in 2021 en 2022 uitgeroepen tot beste slaap winkelketen van Nederland. Je kan bij Swiss Sense je boxspring bed helemaal personaliseren. Dit betekend dat je uiteindelijk een boxspring geleverd krijgt die perfect aansluit op jouw lichaam en slaapgewoontes. Kortom de perfecte boxspring om zo optimale slaaprust te krijgen.

Goedkoopste Emma boxspring aanbiedingen

Emma komt de laatste jaren erg goed uit de testen van de Consumtenbond. Verschillende matrassen komen als beste uit de test, maar ook de Emma Boxspring Deluxe kwam als beste uit de test van 2022. Het bed scoorde vooral goed op levensduur en ondersteuning. Niet voor niets is de ergonomie van de boxspring bedden van Emma buitengewoon goed. En het mooiste is dat Emma ontzettend veel boxspring aanbiedingen heeft!

Top 10 boxspring kortingen

Je kan gelukkig een boxspring bed voor een mooi bedrag kopen. Maar je wilt natuurlijk een zo goed mogelijke boxspring voor een zo laag mogelijk prijs. Daarom hebben wij hieronder de beste boxspring aanbiedingen voor je neergezet in een top 10. Deze lijst is niet enkel op de hoogte van de korting neergezet, maar ook betrouwbaarheid en populariteit van de producten worden meegenomen.

Goedkoopste boxspring bedden

Boxspring bedden hoeven helemaal niet duur te zijn. Natuurlijk zijn er dure varianten, maar over het algemeen hoeft een boxspring niet duur te zijn. Er zijn zelfs budget boxspring bedden die geen aanbieding hebben en toch ontzettend goedkoop zijn. Daarom hieronder de goedkoopste boxspring bedden.

Handige vragen
Wat is de beste boxspring aanbieding?

De beste boxspring aanbieding, is de Vidaxl Boxspringtopmatras 200x160x5 Cm. Deze kost nu €136,99, in plaats van €153,99. Met deze aanbieding krijg je 11% korting, wat neerkomt op €17,00.

Wat kost een boxspring gemiddeld?

Gemiddeld kost een boxspring zonder korting €168,24. Koop je een boxspring met korting dan bespaar je gemiddeld €10,50

Wat is de goedkoopste boxspring?

Op dit moment is de goedkoopste boxspring €105,99. Voor de geld koop je de Vidaxl Boxspringtopmatras 200x120x5 Cm. Hiermee bespaar je €62,25 vergeleken met de gemiddelde prijs.